Vrijdag 12 juli 2019: openbare WMK-repetitie in Martinuskerk

Vrijdag 12 juli 2019: openbare WMK-repetitie in Martinuskerk

In de Warnsveldse Martinuskerk houdt het Warnsvelds Mannenkoor op vrijdagavond 12 juli zijn laatste repetitie van het seizoen, en dat is voor deze gelegenheid een openbare repetitie. Een mooie kans om eens te zien hoe het er aan toegaat bij dit mannenkoor. Hoe slaagt dirigent Emile Engel er toch steeds weer in dit zeer uiteenlopende gezelschap tot een harmonieuze koorklank te brengen? Kom kijken en luisteren van 20.00 – 21.00 uur. Iedereen welkom, en uiteraard is de toegang gratis!

Warnsvelds Mannenkoor: op weg naar een welverdiende vakantie (foto: Caitlinrsphoto)