Vrijdag 13 december 2019: Een soort van kerstconcert

Vrijdag 13 december, Buitensociëteit: Een soort van Kerstconcert. Warnsvelds Mannenkoor samen met Concordia Eefde.

Vrijdag 13 december 2019: Een soort van kerstconcert

Een soort van Kerstconcert
Het is de eerste keer dat Concordia Eefde en het Warnsvelds Mannenkoor samen een concert geven. Bij de voorbereidingen waren ze het al snel eens: dit wordt geen standaard optreden van koor en orkest. Het wordt wel een kerstconcert, maar dan ánders: verfrissend, tintelend, geestig, ontroerend. “Een soort van Kerstconcert”.

Wat kunt u verwachten?
Concordia en Warnsvelds Mannenkoor brengen een avond vol verrassingen. Het orkest en het koor zullen samen en apart optreden, een alt zingt de solopartijen. Traditionele kerstliederen horen daar natuurlijk ook bij, maar voeren niet de boventoon. Het publiek zal verrast worden met nummers die niet te boek staan als kerstliederen maar wel goed passen bij ‘Een soort van Kerstconcert’. Een sprankelende verhaallijn, gebracht door een vrouwen- en een mannenstem, maakt het concert tot een geheel.

Kaartverkoop

Op vrijdag 13 december aanstaande geeft het harmonieorkest van Concordia Eefde samen met het Warnsvelds Mannenkoor een bijzonder kerstconcert in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Natuurlijk is het fijn als u daarbij aanwezig bent. Wees snel want vol = vol.

Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten (voorverkoop € 15,00 | zaal € 17,50) zijn te koop in Eefde bij COOP Versluis en Bloem&meer. In Warnsveld bij The Read Shop en in Zutphen bij v.d. Brink Boek en Buro. Kaarten kunnen ook online besteld worden via de onderstaande link