Vrijdag 12 juli 2019: openbare WMK-repetitie in Martinuskerk

Kom kijken en luisteren van 20.00 – 21.00 uur. Iedereen welkom, en uiteraard is de toegang gratis!

Vrijdag 6 september 2019: start project Kerstconcert

Voor ons kerstconcert op vrijdag 13 december 2019 in de Zutphense Buitensociëteit beginnen we binnenkort met repeteren. Ook jij kunt daar aan meedoen, en daarvoor hoef je niet per sé lid van het WMK te worden.
We bieden namelijk ook de mogelijkheid om als tijdelijk projectlid in te stappen. Vanaf begin september doe je dan mee aan onze repetities op de vrijdagavond, en je kunt zo ervaren hoe energie-gevend, inspirerend en opwindend zo’n aanloop naar een concert is. De bekroning: op vrijdagavond 13 december sta je samen met de mannen van het WMK en de musici van harmonie Concordia uit Eefde op het podium voor een sprankelend en origineel Kerstconcert.

Belangstelling? Stuur een email naar warnsveldsmannenkoor@gmail.com en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.