Zondag 26 mei 2019 14:00 uur: Voorjaarsconcert Theetuin Vierakker

Voorjaarsconcert in de Theetuin Vierakker: zondagmiddag 26 mei 14:00 uur

Zondag 26 mei 2019 14:00 uur: Voorjaarsconcert Theetuin Vierakker

Voorjaarsconcert in de Theetuin Vierakker

Een ideale fietsbestemming voor de zondagmiddag: de Theetuin in Vierakker. Altijd wat te beleven. Zoals op zondagmiddag 26 mei (14.00 uur) een concert van het Warnsvelds Mannenkoor in drie delen, met tussendoor een wandelingetje in een tuin vol voorjaarsbloei.

Het programma is zo gevarieerd als de lentetuin zelf: van Schubert en Brahms in de Zangschuur met mezzo-sopraan Ellen Pieterse, daarna naar buiten, naar het Amfitheater voor het lichtere werk zoals “What a wonderful world” en “Can you feel the love tonight”. En twee Afrikaanse nummers met op de Djembé: Patrick Coly! Voor het derde deel wandelt het publiek naar het Terras onder de Bomen waar de WMK-zangers “Bohemian Rhapsody (Queen) laten klinken. Plus: een aantal nummers van Verdi met als solist tenor Henk van Duinen.

Zo komt het WMK opnieuw met een nieuwe vorm voor het aloude mannenkoorambacht. Een sprankelend concert met muzikale top-kwaliteit – laat dat maar aan dirigent Emile Engel over – in een ontspannen lenteatmosfeer.  Met royaal ruimte voor een gezellige nazit: bar met uitgebreid consumptieaanbod aanwezig. Toegang vrij. Vrije gift na afloop.