Zondag 31 maart 2019: Fruhschoppen. Mannen, kom kennismaken!

Zondag 31 maart, 11.00 - 13.00, zaal Het Nut, Breegraven Warnsveld: “Frühschoppen met het Warnsvelds Mannenkoor”.

Geïnspireerd door een Duitse traditie. Alle mannen uit Warnsveld en omgeving zijn van harte welkom.

Frühschoppen: ontdek op een vrijblijvende en gezellige manier hoe leuk het zingen bij een mannenkoor kan zijn.

Zondag 31 maart 2019: Fruhschoppen. Mannen, kom kennismaken!

Zondag 31 maart, 11.00 - 13.00, zaal Het Nut, Breegraven Warnsveld: “Frühschoppen met het WMK”.

Dit zeggen mannen die in de afgelopen jaren lid werden van het WMK:
  • "Het oude, stoffige image van een mannenkoor weerhield me. Maar ik werd over de streep getrokken door jullie kerstconcert: frivool, ludiek, fris. Het WMK is bepaald geen standaard mannenkoor" (Jaap, 68)
  • "De humor spreekt me aan. Ben naar een repetitie gegaan en ben gebleven." (Steef, 57)
  • "Je wordt meegezogen in de energie naar een concert toe. Geweldig dat ik meteen mee mocht doen." (Theo, 48)
  • "Mijn vrouw zei dat ik maar naar de Meet & Greet van het WMK moest gaan. Goed advies!" (Otto, 48)
  • "Ik ben nieuw komen wonen en het WMK is een uitstekend middel om te integreren." (André, 55).