Zondag 31 maart 2019: Fruhshoppen

Zondag 31 maart, 11.00 - 13.00, zaal Het Nut, Breegraven Warnsveld: “Frühschoppen met het WMK”.

Geïnspireerd door een Duitse traditie. Alle mannen uit Warnsveld en omgeving zijn van harte welkom.

Frühschoppen: ontdek op een vrijblijvende en gezellige manier hoe leuk het zingen bij een mannenkoor kan zijn.

Repetitor Jettie Ouwehand

Jettie Ouwehand is in 1994 afgestudeerd aan het conservatorium als docerend en uitvoerend musicus met brede ervaring in de oude, hedendaagse en geïmproviseerde muziek. Na haar studie verzorgde zij gedurende 10 jaar aan 15 verschillende basisscholen muziek-en koorprojecten.

In 2004 heeft zij voor kinderen en volwassenen de muzikale werkplaats "De Grondtoon" opgezet.

In 2010 heeft zij de opleiding Muziektherapie aan de HAN in Nijmegen afgerond.

Op dit moment is Jettie ook dirigent van kinderkoor Zingt in Warnsveld.