Vrijdag 14 december 2018 Optreden bij Sutfene, Zutphen

Het Warnsvelds Mannenkoor geeft een kerstconcert in vestiging Lunette van Sutfene.

Lid worden

Iedere man kan lid worden van ons koor. Wij stellen geen speciale muzikale eisen. Muziek van papier kunnen lezen heeft voordelen, maar is geen voorwaarde. Plezier in het zingen staat voorop. Waar nodig zijn muziekstukken per stempartij ingezongen en digitaal op de website of op een MP3-speler beschikbaar.

Als je kennis wilt maken met het koor en de koorzang kun je contact opnemen met ons secretariaat of met een koorlid dat je kent. Of op vrijdagavond voor aanvang van de repetitie binnenlopen. De repetities zijn van 20.00 - 22.00 uur in de Eekschuur, Bonendaal 2 te Warnsveld.

Je kunt de eerste keer alleen luisteren, maar meteen meezingen mag ook. De dirigent neemt dan een eenvoudige stemtest af zodat je bij de juiste partij ingedeeld kunt worden. Binnen die partij vangt de partijmeester je op en geeft de benodigde informatie.

Wanneer je na één of meerdere keren meezingen besluit lid te worden, blijft de partijmeester je de eerste tijd tijdens de repetities begeleiden. Je krijgt een eigen muziekmap en een smoking met toebehoren in bruikleen. Binnen drie maanden neemt de dirigent nog een keer een stemtest af om de definitieve partij voor je vast te stellen.

Er kan aan je gevraagd worden om ondersteunende activiteiten voor het koor te doen en om mee te helpen bij het ophalen van oud papier, een belangrijke inkomstenbron van het koor.

Via de website en nieuwsbrieven zoals de Nootuitlaat houden we je op de hoogte van de activiteiten en het wel en wee van het koor.

De contributie bedraagt € 12,50 per maand.

Hieronder twee opnamen van het koor tijdens het 50-jarig jubileumconcert:

La Vergine

Seventy Six Trombones