Vrijdag 13 december 2019: Een soort van kerstconcert

Vrijdag 13 december, Buitensociëteit: Een soort van Kerstconcert. Warnsvelds Mannenkoor samen met Concordia Eefde.

Langsfiets Meewandel Voorjaarsconcert in Theetuin Vierakker trok veel bezoekers

Zondag 26 mei 2019 gaf het Warnsvelds Mannenkoor een Langsfiets, Meewandel Voorjaarsconcert in de Theetuin Vierakker.

Omringd door bloeiende planten, voor het front van vele belangstellenden, brengt het WMK onder leiding van Emile Engel een gevarieerd programma. Ellen Pieterse (alt) en Henk van Duinen (tenor) traden als solisten op en Ander Boddeke deed de painobegeleiding.

In de Schuur, toplocatie qua akoestiek, brengen we nummers van Schubert en Brahms. In het amphitheater zingen we omringd door publiek wat lichtere nummers, met speciale bijdrage van Patrick Coly (djembé) en Kees de Haan (solo).

Tot slot zingen we op het terras van de Theetuin nummers van Verdi en het slot is een 'afgang' Wonderful World.