Koningsdag (zaterdag 27 april 2019): WMK op de vrijmarkt in Warnsveld

Het Warnsvelds Mannenkoor gaat u verrassen met een orginele en eigen acte de presence op de Warnsveldse vrijmarkt.

Lenteconcert meer dan groots succes!

Het is altijd een enorme gok om een openluchtconcert te organiseren, alle onderdelen kun je van te voren regelen uitgezonderd het weer. Maar de weergoden speelden sportief mee en zorgden voor een zonovergoten terras van Huize ’t Velde dat geheel bezet was met belangstellenden.

Het koor had de solisten Ivette van Laar, sopraan en Ben Stevens uitgenodigd het concert met hun zang te ondersteunen. Zij hebben diverse solo’s gezongen als ‘La Serenata van F.P Tosti’, ‘het Quando me’n vo’ van G. Puccini. Ben Stevens heeft met het koor ‘Bui-doi’ uit Miss Saigon gezongen. Ook heeft het Kinderkoor ZINGT onder leiding van Jettie Ouwehand diverse leuke liederen gezongen en stalen daarmee de harten van vele luisteraars. Jonny Hogendoorn, solist van het koor, zong in ‘Landerkennung’ van E. Grieg de solopartij. Kees de Haan nam de solo in ‘Can You Feel The Love Tonight’ voor zijn rekening en Jan Roelofs heeft in ‘If I Were A Rich Man’ uit Fiddler on the roof de rol van Tefje voor zijn rekening genomen. Het geheel werd begeleid door Evert-Jan de Groot en stond onder leiding van de dirigent van het Warnsvelds Mannenkoor, Emile Engel.

Moe en enigszins uitgedroogd kan men terug kijken op een geslaagd openluchtconcert.

Vanaf nu wordt er gewerkt voor het Kerstconcert in december samen met MGV Liederkranz uit Horstmar. Hierover bericht het koor u later in het jaar via CONTACT.