Vrijdag 14 december 2018 Optreden bij Sutfene, Zutphen

Het Warnsvelds Mannenkoor geeft een kerstconcert in vestiging Lunette van Sutfene.

Sprankelend kerstconcert

Buiten flakkerde het vuur voor de grote deur van de Vierakkerse Willibroduskerk en echode de diepe klank van de midwinterhoorn een traditie van lang geleden.
Binnen streden de warme harmonieuze klank van het mannenkoor bij de liederen in verschillende talen, de sprankelende sopraan Alette van den Brul en het klaterende pianospel van Evert-Jan de Groot om de aandacht van de toeschouwers.

De kerstoverdenking halverwege het concert stemde velen tot nadenken.

Gelukkig was er royaal de gelegenheid om na te praten. Na afloop lieten publiek en koor zich de warme chocolademelk in het naastgelegen Ludgerusgebouw goed smaken, terwijl bij de vlakkerende vuurkorven nog steeds de midwinterhoorns klonken ...