Vrijdag 13 december 2019: Kerstconcert samen met Concordia Eefde

Vrijdag 13 december, Buitensociëteit: spetterend en origineel Kerstconcert. Samen met Harmonie Concordia uit Eefde.

WMK verrast bomvolle kerk in Groede (Zeeland)

Samen met het Zeeuwse Zwinkoor gaf het WMK op zaterdag 22 oktober 2016 in de kerk van Groede een concert dat klonk als een klok. “Een van onze beste concerten ooit”, zeiden de leden trots en dirigent Emile Engel was dat met hen eens. Het tekent de vitaliteit van het koor dat met vernieuwing en verjonging aan de weg timmert.

Volgend hoogtepunt: het kerstconcert op 10 december 2016 in de kerk van Vierakker. Dat belooft méér dan een concert te worden: een ERVARING!
Dus pak alvast uw agenda: kerk open vanaf 19.00 uur, start concert 19.30.