Zondag 31 maart 2019: Fruhshoppen

Zondag 31 maart, 11.00 - 13.00, zaal Het Nut, Breegraven Warnsveld: “Frühschoppen met het WMK”.

Geïnspireerd door een Duitse traditie. Alle mannen uit Warnsveld en omgeving zijn van harte welkom.

Frühschoppen: ontdek op een vrijblijvende en gezellige manier hoe leuk het zingen bij een mannenkoor kan zijn.

WMK verrast bomvolle kerk in Groede (Zeeland)

Samen met het Zeeuwse Zwinkoor gaf het WMK op zaterdag 22 oktober 2016 in de kerk van Groede een concert dat klonk als een klok. “Een van onze beste concerten ooit”, zeiden de leden trots en dirigent Emile Engel was dat met hen eens. Het tekent de vitaliteit van het koor dat met vernieuwing en verjonging aan de weg timmert.

Volgend hoogtepunt: het kerstconcert op 10 december 2016 in de kerk van Vierakker. Dat belooft méér dan een concert te worden: een ERVARING!
Dus pak alvast uw agenda: kerk open vanaf 19.00 uur, start concert 19.30.