Zondag 31 maart 2019: Fruhschoppen. Mannen, kom kennismaken!

Zondag 31 maart, 11.00 - 13.00, zaal Het Nut, Breegraven Warnsveld: “Frühschoppen met het Warnsvelds Mannenkoor”.

Geïnspireerd door een Duitse traditie. Alle mannen uit Warnsveld en omgeving zijn van harte welkom.

Frühschoppen: ontdek op een vrijblijvende en gezellige manier hoe leuk het zingen bij een mannenkoor kan zijn.

Ons repertoire

Door de jaren heen is een zeer uitgebreide lijst van uitgevoerde werken ontstaan. Buiten het kerstrepertoire nu ruim 300 nummers, waar ieder jaar nieuwe nummers aan toegevoegd worden. Daarmee kan voor de meest uiteenlopende evenementen een programma samengesteld worden.

Het repertoire bestaat uit de musical, operette- en operawerken (van Verdi, Händel, Grieg, Mozart, Strauss, Léhar, etc.), uit wereldlijke- en (nieuwe en oude) kerkelijke muziek, waaronder Slavisch Byzantijnse werken en uit de meest uiteenlopende speciaal voor mannenkoor gecomponeerde werken (van o.a. Liszt, Mendelssohn, Debussy, Dvorak, Gotovac, etc.). Ook bekende- en onbekende moderne werken en diverse werken die speciaal voor het Warnsvelds Mannenkoor gecomponeerd of bewerkt zijn (door b.v. Bertus van der Vliet, Dick van Heuvel, Jan Guichelaar, Arno Vree, Frank Knikkink), maken deel uit van het repertoire.

Hieronder kunt u enkele uitvoeringen van het repertoire beluisteren

La Vergine degli Angeli van Guiseppe Verdi

Seventy Six Trombones van Meredith Wilson