Vrijdag 13 december 2019: Een soort van kerstconcert

Vrijdag 13 december, Buitensociëteit: Een soort van Kerstconcert. Warnsvelds Mannenkoor samen met Concordia Eefde.

Ons repertoire

Door de jaren heen is een zeer uitgebreide lijst van uitgevoerde werken ontstaan. Buiten het kerstrepertoire nu ruim 300 nummers, waar ieder jaar nieuwe nummers aan toegevoegd worden. Daarmee kan voor de meest uiteenlopende evenementen een programma samengesteld worden.

Het repertoire bestaat uit de musical, operette- en operawerken (van Verdi, Händel, Grieg, Mozart, Strauss, Léhar, etc.), uit wereldlijke- en (nieuwe en oude) kerkelijke muziek, waaronder Slavisch Byzantijnse werken en uit de meest uiteenlopende speciaal voor mannenkoor gecomponeerde werken (van o.a. Liszt, Mendelssohn, Debussy, Dvorak, Gotovac, etc.). Ook bekende- en onbekende moderne werken en diverse werken die speciaal voor het Warnsvelds Mannenkoor gecomponeerd of bewerkt zijn (door b.v. Bertus van der Vliet, Dick van Heuvel, Jan Guichelaar, Arno Vree, Frank Knikkink), maken deel uit van het repertoire.

Hieronder kunt u enkele uitvoeringen van het repertoire beluisteren

Rhythm of life

Bye bye love