“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen. Vandaar ook het thema van dit lustrumconcert: “Lust for Life”.

Najaarsconcert 2018

Zaterdag 3 november 2018 om 16:30 uur geeft het Warnsvelds Mannenkoor een concert in de Martinuskerk te Warnsveld.

Over het mannenkoor

Met een mix van prestatie, ontspanning en gezelligheid zingen wij een groot en gevarieerd liederenrepertoire van klassieke tot moderne werken. Als je kennis wilt maken kun je op vrijdagavond voor aanvang van de repetitie - 20.00 uur -  binnenlopen. Je kunt de eerste keer alleen luisteren, maar meteen meezingen mag ook.

Het Warnsvelds Mannenkoor is opgericht in 1962. Het koor zingt met vier stempartijen: 1e tenor, 2e tenor, bariton en bas en heeft op dit moment ca. 50 zangers afkomstig uit Warnsveld/Zutphen en omgeving.