Koningsdag (zaterdag 27 april 2019): WMK op de vrijmarkt in Warnsveld

Het Warnsvelds Mannenkoor gaat u verrassen met een orginele en eigen acte de presence op de Warnsveldse vrijmarkt.

Over het mannenkoor

Met een mix van prestatie, ontspanning en gezelligheid zingen wij een groot en gevarieerd liederenrepertoire van klassieke tot moderne werken. Als je kennis wilt maken kun je op vrijdagavond voor aanvang van de repetitie - 20.00 uur -  binnenlopen. Je kunt de eerste keer alleen luisteren, maar meteen meezingen mag ook.

Het Warnsvelds Mannenkoor is opgericht in 1962. Het koor zingt met vier stempartijen: 1e tenor, 2e tenor, bariton en bas en heeft op dit moment ca. 55 zangers afkomstig uit Warnsveld/Zutphen en omgeving.