Vrijdag 14 december 2018 Optreden bij Sutfene, Zutphen

Het Warnsvelds Mannenkoor geeft een kerstconcert in vestiging Lunette van Sutfene.

Over het mannenkoor

Met een mix van prestatie, ontspanning en gezelligheid zingen wij een groot en gevarieerd liederenrepertoire van klassieke tot moderne werken. Als je kennis wilt maken kun je op vrijdagavond voor aanvang van de repetitie - 20.00 uur -  binnenlopen. Je kunt de eerste keer alleen luisteren, maar meteen meezingen mag ook.

Het Warnsvelds Mannenkoor is opgericht in 1962. Het koor zingt met vier stempartijen: 1e tenor, 2e tenor, bariton en bas en heeft op dit moment ca. 55 zangers afkomstig uit Warnsveld/Zutphen en omgeving.