Zondag 31 maart 2019: Fruhshoppen

Zondag 31 maart, 11.00 - 13.00, zaal Het Nut, Breegraven Warnsveld: “Frühschoppen met het WMK”.

Geïnspireerd door een Duitse traditie. Alle mannen uit Warnsveld en omgeving zijn van harte welkom.

Frühschoppen: ontdek op een vrijblijvende en gezellige manier hoe leuk het zingen bij een mannenkoor kan zijn.

Over het mannenkoor

Met een mix van prestatie, ontspanning en gezelligheid zingen wij een groot en gevarieerd liederenrepertoire van klassieke tot moderne werken. Als je kennis wilt maken kun je op vrijdagavond voor aanvang van de repetitie - 20.00 uur -  binnenlopen. Je kunt de eerste keer alleen luisteren, maar meteen meezingen mag ook.

Het Warnsvelds Mannenkoor is opgericht in 1962. Het koor zingt met vier stempartijen: 1e tenor, 2e tenor, bariton en bas en heeft op dit moment ca. 55 zangers afkomstig uit Warnsveld/Zutphen en omgeving.