“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen. Vandaar ook het thema van dit lustrumconcert: “Lust for Life”.

Vrijdag 5 oktober 2018 Optreden in Den Bouw, Warnsveld

Projecten

Zingen is goed voor de lichamelijke én de geestelijke gezondheid, zo blijkt uit tal van onderzoeken. Het Warnsvelds Mannenkoor biedt de mogelijkheid om voor een kortere periode (6 á 8 weken) als projectlid in het koor mee te draaien.

Hieronder staan de projecten waaraan het koor momenteel werkt. Deze projecten zijn alleen toegankelijk voor projectleden door middel van een inlog.

In aanloop naar het Najaarsconcert 2018 op 3 november kun je je als projectlid aanmelden. Thema van het concert is 'Allerheiligen, Allerzielen, Allemensen!'. Zangers met en zonder ervaring kunnen zich vrijblijvend twee maanden aansluiten bij het Warnsvelds Mannenkoor. Meer informatie via warnsveldsmannenkoor@gmail.com of op de repetitieavond (vrijdag 20:00 uur, Eekschuur Warnsveld).