“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen. Vandaar ook het thema van dit lustrumconcert: “Lust for Life”.

Najaarsconcert 2018

Zaterdag 3 november 2018 om 16:30 uur geeft het Warnsvelds Mannenkoor een concert in de Martinuskerk te Warnsveld.

Projecten

Zingen is goed voor de lichamelijke én de geestelijke gezondheid, zo blijkt uit tal van onderzoeken. Het Warnsvelds Mannenkoor biedt de mogelijkheid om voor een kortere periode (6 á 8 weken) als projectlid in het koor mee te draaien.

Hieronder staan de projecten waaraan het koor momenteel werkt. Deze projecten zijn alleen toegangkelijk voor projectleden door middel van een inlog.

• Op dit moment zijn er geen projecten