“Je zingt met je hele lichaam, niet alleen met je keel. Ongemerkt ben je heel actief als je zingt, en dat heeft een enorm heilzaam effect. Is ook wetenschappelijk bewezen. Vandaar ook het thema van dit lustrumconcert: “Lust for Life”.

Najaarsconcert 2018

Zaterdag 3 november 2018 om 16:30 uur geeft het Warnsvelds Mannenkoor een concert in de Martinuskerk te Warnsveld.

Club van 100

De "Club van Honderd" bestaat uit bedrijven en privé-personen die jaarlijks € 50,- doneren en is voor het mannenkoor wat sponsoren voor sportclubs zijn. Leden van de "Club van 100" krijgen per bijdrage bij concerten van het koor twee vrijkaarten en gereserveerde plaatsen. Tevens worden zij op de hoogte gehouden van de activiteiten van het koor.

De opbrengsten van de "Club van 100" worden uitsluitend besteed aan de muzikale inhoud van concerten: koorscholing, muziekstukken, externe solisten begeleiding etc. Het aantal leden is op dit moment 47.

Donateurs

Ook als donateur kunt u ons steunen. De minimumbijdrage is € 10,- per jaar. Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van onze concerten en krijgt u bij concerten van het koor voor 2 personen reductie op de entreeprijs.