Voorjaarsconcert 2023

Zaterdag 22 April 2023 !

Voorjaarsconcert:
Verrassend Voorjaarsconcert met mooie gedragen en klassieke mannenkoornummers. Maar ook wordt de uitdaging van een stevige rock en een sentimemtele Duitse Schlager niet geschuwd.

Een concert dus om in je agenda te zetten.

Speciaal voor leden die starten per 9 september 2022

Mannen die nu lid worden bieden we zes gratis koorklas lessen. Deze lessen zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00. Dit is voorafgaand aan de reguliere repetitie, natuurlijk kunnen nieuwe leden bij de repetitie blijven.

Lid worden
Iedere man kan lid worden van ons koor. Wij stellen geen speciale muzikale eisen. Muziek van papier kunnen lezen heeft voordelen, maar is geen voorwaarde. Plezier in het zingen staat voorop.

Belangstelling, vragen of aanmelding?

Mail naar: warnsveldsmannenkoor@gmail.com

Als lid krijg je een eigen muziekmap en een smoking met toebehoren in bruikleen. Binnen drie maanden neemt de dirigent nog een keer een stemtest af om de definitieve partij voor je vast te stellen.

De contributie bedraagt momenteel € 17,50 per maand.