Hou me op de hoogte

Geef je op voor toezending van de agenda en concertaankondigingen van het Warnsvelds Mannenkoor.

Concert Allerheiligen, Allerzielen, Allemensen

Allerheiligen, Allerzielen, Allemensen!

Allerheiligen op 1 november is de dag van heiligen en martelaren.
Met Allerzielen op 2 november gedenken we de overledenen.
Op 3 november viert het Warnsvelds Mannenkoor Allemensen!

Afgeladen vol zat de Martinuskerk in Warnsveld afgelopen zaterdag 3 november. Het Warnsvelds Mannenkoor gaf een sprankelend concert. Onder leiding van Emile Engel, met begeleiding van Evert-Jan de Groot op piano en Maaike Bosscher op harp. Het programma was gevarieerd, van stemmig tot uitgelaten.

Begonnen werd met een gedragen De Profundis (Arvo Part). De ingetogen uitvoering van The Seal Lullaby (Eric Whitacre) met harpbegeleiding van Maaike Bosscher maakte induk. Koorlid Pattrick Coly zorgde op djembé voor uitgelaten stemming bij de afsluitende nummers  Dry your tears Africa (John Williams) en Nkosi Sikele.

Na afloop was er in de Eekschuur heerlijke pompoensoep voor de bezoekers.

Melle van de Boom heeft een filmimpressie gemaakt van de generale repetitie en het concert zelf.