Gratis Koorklas voor nieuwe leden.

Gratis koorklas, doe je mee?!

Bij de repetitie op vrijdag 10 september staan we voor je klaar.

Om 19:00 begint, speciaal voor nieuwe leden. de eerste van de zes koorklas

lessen onder leiding van onze dirigent Emile Engel.

Van 20:00 – 22:00 oefent het koor en wanneer je wilt ben je welkom bij de

koorrepetitie. Veel leden blijven na afloop nog even voor een drankje en een praatje...

Belangstelling, vragen of aanmelding?

Mail naar: warnsveldsmannenkoor@gmail.com

Langsfiets Meewandel Voorjaarsconcert in Theetuin Vierakker trok veel bezoekers

Zondag 26 mei 2019 gaf het Warnsvelds Mannenkoor een Langsfiets, Meewandel Voorjaarsconcert in de Theetuin Vierakker.

Omringd door bloeiende planten, voor het front van vele belangstellenden, brengt het WMK onder leiding van Emile Engel een gevarieerd programma. Ellen Pieterse (alt) en Henk van Duinen (tenor) traden als solisten op en Ander Boddeke deed de painobegeleiding.

In de Schuur, toplocatie qua akoestiek, brengen we nummers van Schubert en Brahms. In het amphitheater zingen we omringd door publiek wat lichtere nummers, met speciale bijdrage van Patrick Coly (djembé) en Kees de Haan (solo).

Tot slot zingen we op het terras van de Theetuin nummers van Verdi en het slot is een 'afgang' Wonderful World.