Voorjaarsconcert 2023

Zaterdag 22 April 2023 !

Voorjaarsconcert:
Verrassend Voorjaarsconcert met mooie gedragen en klassieke mannenkoornummers. Maar ook wordt de uitdaging van een stevige rock en een sentimemtele Duitse Schlager niet geschuwd.

Een concert dus om in je agenda te zetten.

Ons repertoire

Door de jaren heen is een zeer uitgebreide lijst van uitgevoerde werken ontstaan. Buiten het kerstrepertoire nu ruim 300 nummers, waar ieder jaar nieuwe nummers aan toegevoegd worden. Daarmee kan voor de meest uiteenlopende evenementen een programma samengesteld worden.

Het repertoire bestaat uit de musical, operette- en operawerken (van Verdi, Händel, Grieg, Mozart, Strauss, Léhar, etc.), uit wereldlijke- en (nieuwe en oude) kerkelijke muziek, waaronder Slavisch Byzantijnse werken en uit de meest uiteenlopende speciaal voor mannenkoor gecomponeerde werken (van o.a. Liszt, Mendelssohn, Debussy, Dvorak, Gotovac, etc.). Ook bekende- en onbekende moderne werken en diverse werken die speciaal voor het Warnsvelds Mannenkoor gecomponeerd of bewerkt zijn (door b.v. Bertus van der Vliet, Dick van Heuvel, Jan Guichelaar, Arno Vree, Frank Knikkink), maken deel uit van het repertoire.

Hieronder kunt u enkele uitvoeringen van het repertoire beluisteren

Rhythm of life

Bye bye love