Voorjaarsconcert 2023

Zaterdag 22 April 2023 !

Voorjaarsconcert:
Verrassend Voorjaarsconcert met mooie gedragen en klassieke mannenkoornummers. Maar ook wordt de uitdaging van een stevige rock en een sentimemtele Duitse Schlager niet geschuwd.

Een concert dus om in je agenda te zetten.

Over het mannenkoor

Met een mix van prestatie, ontspanning en gezelligheid zingen wij een groot en gevarieerd liederenrepertoire van klassieke tot moderne werken. Als je kennis wilt maken kun je op vrijdagavond voor aanvang van de repetitie - 20.00 uur -  binnenlopen. Je kunt de eerste keer alleen luisteren, maar meteen meezingen mag ook.

Het Warnsvelds Mannenkoor is opgericht in 1962. Het koor zingt met vier stempartijen: 1e tenor, 2e tenor, bariton en bas en heeft op dit moment ca. 52 zangers afkomstig uit Warnsveld/Zutphen en omgeving.