Voorjaarsconcert 2023

Zaterdag 22 April 2023 !

Voorjaarsconcert:
Verrassend Voorjaarsconcert met mooie gedragen en klassieke mannenkoornummers. Maar ook wordt de uitdaging van een stevige rock en een sentimemtele Duitse Schlager niet geschuwd.

Een concert dus om in je agenda te zetten.

Club van 100

De "Club van Honderd" bestaat uit bedrijven en privé-personen die jaarlijks € 50,- doneren en is voor het mannenkoor wat sponsoren voor sportclubs zijn. Leden van de "Club van 100" krijgen per bijdrage bij concerten van het koor twee vrijkaarten en gereserveerde plaatsen. Tevens worden zij op de hoogte gehouden van de activiteiten van het koor.

De opbrengsten van de "Club van 100" worden uitsluitend besteed aan de muzikale inhoud van concerten: koorscholing, muziekstukken, externe solisten begeleiding etc. Het aantal leden is op dit moment 47.

Donateurs

Ook als donateur kunt u ons steunen. De minimumbijdrage is € 10,- per jaar. Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van onze concerten.